NABLA PLUS

Centar izvrnosti za kvalitetu energije stvoren je pod okriljem tvrtke Nabla plus, koja već skoro dvadeset godina djeluje na tržištu elektrotehničke opreme i inženjeringa. Kroz iskustvo na terenu, raznu dostupnu opremu i široki spektar poslovanja, njeni školovani djelatnici, sve mahom inženjeri, spremni su za izazove koje postavlja ovaj sektor rada. U sklopu razvoja ovog projekta, poseban tim zaposlenika dodatno je prošao razna školovanja i certificiranja kako bi mogao ponuditi najbolju moguću uslugu. Oni su danas spremni za rad u Ex zonama, osposobljeni su za energetsko certificiranje, prikazivanje i analiziranje podataka dobivenih mjerenjima najsuvremenijom opremom za mjerenje kvalitete električne energije kojom je ovaj centar opremljen.

O NABLI PLUS

logo-Nabla-Plus

Tvrtka Nabla plus d.o.o. utemeljena je u Zagrebu u ožujku 1996. godine. Osnovna djelatnost poduzeća teme- ljila se na distribuciji niskonaponske sklopne opreme. Tijekom vremena djelatnost povezana s distribucijom opreme značajno se širi, kako po asortimanu opreme i programa, tako i po broju kupaca i sektora iz kojih dolaze. Danas osim niskonaponske sklopne opreme u ponudi imamo srednjonaponsku sklopnu opremu, opremu za kompenzaciju jalove energije, razvodne ormare, instalacijski spojni materijal i pribor, senzoriku, signalizaciju, instrumentacijsku opremu za plinodojavu i vatrodojavu, opremu za potpalu i detekciju plamena, mjerenje emisije krutih čestica i protoka plinova, mjernu opremu, opremu za industrijsku automatizaciju (PLC-i, pretvarači, frekventni pretvarači itd.) i drugo.

Nabla plus ekskluzivni je zastupnik i ovlašteni partner renomiranih svjetskih kompanija za područje Hrvatske, a za određene programe i za područje regije. Svi naši partneri s dobavne strane među vodećim su kompanijama u svojim sektorima, prije svega po kvaliteti i tehnološkoj razini svojih proizvoda i usluga. Osobito ističemo našu trajnu suradnju s partnerima kao što su Schneider Electric, Phoenix Contact, Vishay, Rittal, Socomec, Det-Tronics, Durag, Erico, IME, Sirena i Pizzato.

Paralelno s distribucijom opreme razvijala su se naša znanja i sposobnost da na tim temeljima oblikujemo i razvijemo dodatnu ponudu usluga i rješenja. Iz tog je razloga formiran odjel za inženjering, sigurnosne, procesne i specijalne sustave, čiji je doprinos u poslovanju iznimno značajan. Posebno ističemo sustave za vatrodojavu, plinodojavu i gašenje požara u tehnički najzahtjevnijim aplikacijama i uređaje za kompenzaciju jalove energije.
Nabla plus fokusirana je na potrebe i zadovoljstvo kupaca. Pratimo njihove potrebe za opremom i rješenjima te aktivno sudjelujemo u njima od faze idejnog projekta, izvođenja i puštanja u pogon sve do postprodajnih aktivnosti (održavanje i sl.). Pritom sustavno surađujemo s našim dobavljačima, kupcima, brojnim projektnim uredima, izvođačima radova i ostalim sudionicima.
Aktivni smo na tržištima Hrvatske, regije, a sve više i Europske unije. Naši kupci dolaze iz sektora energetike, industrije, infrastrukturnih objekata i sustava, zgradarstva… Temelj svih naših aktivnosti u našim je zaposlenicima, u timskom radu, znanju, organiziranosti i motiviranosti. Kontinuirano provodimo proces stručnog usavršavanja i školovanja zaposlenika u suradnji s našim dobavljačima i različitim institucijama.
Sustav kvalitete ISO 9001 provodi se od 2004. godine. Tvrtka od 2007. godine raspolaže s 1000 m² vlastitog uredskog i skladišnog prostora.

Energija je središte djelovanja Nable plus, stoga je tu prisutna visoka razina svijesti o njenoj vrijednosti i potrebi za njenim učinkovitim i održivim načinom proizvodnje i potrošnje.
Zato Nabla plus sve aktivnosti odrađuje na održiv način, uz smanjivanje negativnog utjecaja na okoliš.

nabla-02nabla-03 

 

 

 

 

 

OSNOVNI PODACI

Nabla plus d.o.o.
Inženjering, proizvodnja i trgovina elektrotehničkim proizvodima
Lukoranska 2, Zagreb 10000, Hrvatska
OIB: 50697070495
VAT No. HR50697070495

Tel: +385 (0) 1/3689-900
Fax: +385 (0) 1/3689-901
nabla@nabla-plus.hr
www.nabla-plus.hr

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem (MBS) 080054220. Temeljni kapital društva iznosi 170.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Članovi Uprave Ž. Pintarić, V. Vrban, D. Alaburić i M. Horvat zastupaju društvo pojedinačno i samostalno. IBAN: HR3624020061100059890 kod Erste&Steiermarkische bank d.d.

Novije vijesti

Završna prezentacija projekta „Kroz inovacije i analizu energije do energetske učinkovitosti“…

Najsuvremenija mjerna oprema početak je kvalitetnog rješenja za učinkovitije iskorištavanje…

U utorak 21.3.2017. u Zagrebu te u srijedu 22.3. u Osijeku, održane su prezentacije...

Saznajte sve važne informacije o radu Centra i aktivnostima u sklopu projekta na jednom mjestu.…

DOBRO DOŠLI NA NAŠU STRANICU!

Centar izvrsnosti za kvalitetu energije nastao je kao projekt tvrtke Nabla plus uz podršku Europskog fonda za regionalni razvoj. Pozivamo Vas da proučite sadržaje ove stranice i saznate više o tome kako:

  • učinkovitije trošiti električnu energiju i smanjiti troškove energenta,
  • poboljšati konkurentnost na tržištu i ekonomičnost poslovanja,
  • ugraditi suvremenu tehnologiju u poslovne procese.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost tvrtke Nabla plus d.o.o.